Me tehdään skaalautuvia pilvipohjaisia internet- ja ICT-elinkaariratkaisuja – Alasti.

call-to-action
Projektit

Kontoret

Kontoret on mobiilityönteon edelläkävijä. Suunnittelusta lähtien teimme Kontoretin kanssa tiivistä yhteistyötä. Suurin painopiste projektissa oli uusasiakashankinta ja käyttöliittymäsuunnittelu. Verkkosivut toteutettiin responsiivisesti uusimpia standardeja hyväksikäyttäen.

Tutustu projektiin   →

Kala-Auto

Alkuperäinen, tuore ja vastuullinen – Kala-Auton imago kolmella sanalla sanottuna. Pienyrityksen kasvaessa yrityksen liiketoiminnan skaalaamisen haasteet moninkertaistuvat. Autoimme Markia modernisoimaan ja digitalisoimaan Kala-Auton tilauksenhallintaketjun ja työntekijähallinnan.

Tutustu projektiin   →
Jani & Miika

Me ollaan Alasti. Me koodataan tunteella tuotteita, verkkopalveluita ja sivustoja. Meidän mielestä sinä ansaitset parempaa.

Vuonna 2004 Crossroadsissa ystävystyneet Jani (kuvassa vas.) ja Miika (kuvassa oik.) tapavaat pitkästä aikaa ja puhe kääntyy itse tehtyihin verkkosivuihin. Pikakelataan kymmenen vuotta eteenpäin ja samat kaverit istuvat Espoon TE-toimistossa hattu ja starttirahahakemus kourassa. Alasti Oy syntyy. Me ollaan alasti ettei sun tarvitse olla.


Blog