Me tehdään skaalautuvia pilvipohjaisia internet- ja ICT-elinkaariratkaisuja – Alasti.

ota yhteyttä
Projektit

TableOnline

TableOnline on suurin online-pöytävarauspalvelu Suomessa, joka tavoittaa yli 100 000 aktiivista ravintolakävijää viikossa Suomessa ja Virossa. Olemme vastanneet TableOnlinen kuluttajakäyttöliittymästä vuodesta 2014 asti. TableOnlinen kilpailuetuna on vahva hakukonenäkyvyys, sivustojen nopeus ja moderni rakenne.

Tutustu projektiin   →

Kontoret

Kontoret on mobiilityönteon edelläkävijä. Suunnittelusta lähtien teimme Kontoretin kanssa tiivistä yhteistyötä. Suurin painopiste projektissa oli uusasiakashankinta ja käyttöliittymäsuunnittelu. Verkkosivut toteutettiin responsiivisesti uusimpia standardeja hyväksikäyttäen.

Tutustu projektiin   →
Jani & Miika

Me ollaan Alasti. Me koodataan tunteella tuotteita, verkkopalveluita ja sivustoja. Meidän mielestä sinä ansaitset parempaa.

Vuonna 2004 Crossroadsissa ystävystyneet Jani (kuvassa vas.) ja Miika (kuvassa oik.) tapavaat pitkästä aikaa ja puhe kääntyy itse tehtyihin verkkosivuihin. Pikakelataan kymmenen vuotta eteenpäin ja samat kaverit istuvat Espoon TE-toimistossa hattu ja starttirahahakemus kourassa. Alasti Oy syntyy. Me ollaan alasti ettei sun tarvitse olla.


Blog